Vier de zomer bij MOES

31 juli '23

In de afgelopen weken heeft MOES, de ontmoetingsplek bij Het Zijdekwartier, een flinke boost in populariteit ervaren, dankzij het schitterende zomerweer. De enthousiaste buurtbewoners weten de weg naar MOES inmiddels goed te vinden.

image alt

Succes volle evenementen

Recentelijk waren er bij MOES twee succesvolle evenementen die veel belangstelling trokken. Ten eerste was er de Zomerwijnproeverij, waar vinoloog Chris Alblas de aanwezigen meenam in de wereld van biologische wijnen en het belang van duurzame keuzes voor de natuur en de gezondheid. Onder het genot van heerlijke wijnen werden gezellige gesprekken gevoerd en proefden de gasten van lekkere hapjes en kaas van het Kaaskwartier. Ten tweede vond het allereerste Buurtdiner plaats, waar buurtbewoners met een diverse achtergrond aan lange tafels genoten van elkaars gezelschap en heerlijk eten. Het was een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Ook de knutselactiviteiten met oma Leida bij MOES zijn een groot succes. De knutselmiddagen zijn erg populair onder jong en oud en zorgen voor creatieve en gezellige momenten.

Planning activiteiten MOES

MOES is van plan om in de toekomst nog meer leuke activiteiten te organiseren, dus houd de website in de gaten voor updates en kom gezellig langs om deel te nemen aan de leuke activiteiten en ontspannen sfeer! 

MOES agenda
  Ga naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de Agenda van MOES