Update eerste schetsontwerp

12 oktober '21

Afgelopen 3 juli hebben Klokgroep en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling op de Josef Sarto school het eerste schetsontwerp van Zijdekwartier laten zien aan omwonenden en potentiële kopers. Daar is gevraagd naar de mening over het schetsontwerp en wat zij belangrijk vinden in deze nieuwe wijk.

Ook was het mogelijk om een mening online door te geven. In augustus zijn wij gestart met de verwerking van alle resultaten (zowel online en de fysieke bijeenkomst). Deze resultaten geven een goed totaalbeeld van alle meningen en ideeën die zijn aangedragen voor Zijdekwartier.

Wij hadden verwacht eind augustus/ begin september 2021 meer informatie te kunnen delen over de resultaten van de enquête en het vervolgtraject. Dit blijkt echter te ambitieus. We zijn nog bezig met het verwerken van de ideeën en oplossingen die mensen hebben gegeven om het plan te verbeteren. Dat gebeurt in overleg met diverse partijen, waaronder de gemeente Arnhem en het ontwerpteam van Zijdekwartier. Wij verwachten medio november terug te komen met meer informatie.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met hartelijke groeten,

KlokGroep en BPD

  Nieuws
  Home